Top

LaCasaMia Beauty | Webshop | Betalen

BETAALMOGELIJKHEDEN | LACASAMIA BEAUTY | WEBSHOP


Veilig online betalen via SISOW


Bij LaCasaMia Beauty Webshop is het mogelijk om je bestelling te betalen via de betaalsystemen iDEAL, PayPal en Mister Cash (België).

Die staan bekend om zijn gemak en betrouwbaarheid. Indien je hier geen gebruik van kunt maken, dan is het ook mogelijk om geld over te maken (Bankoverschrijving).


Betalen via iDEALHeb je toegang tot internetbankieren bij jouw bank, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.

Je plaatst een bestelling bij LaCasaMia Beauty. Bij het afrekenen kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van jouw gegevens en de bestelde producten, komt je in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert je jouw bank.

Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat je bestelling is betaald. Meer informatie vind je bij je bank.

 


Betalen via Mister Cash voor de Belgische klanten


Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Betalen met CREDIT CARD (VISA, MASTERCARD)


Betalen via PayPal (Creditcard of bankrekening) 

Of het nu op Marktplaats of eBay of elders op internet is, je hoeft je creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Je bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in jouw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos je gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen je e-mailadres en wachtwoord nodig en kun je binnen een paar klikken veilig online betalen.
 

International Buyers: PayPal, the secure way to pay!
Betalen via Overschrijving


Je boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvang je een betaalbevestiging en verzenden wij je bestelling. Vergeet niet bij de overschrijving het ordernummer te vermelden.
 


 

Betaalgegevens LaCasaMia Beauty


Rekeningnummer: NL44ABNA0482908157 
t.n.v.  LaCasaMia Beauty te Emmen


IBAN: NL44ABNA0482908157

BIC: ABNANL2A