MINERAL POWDER PURE BEIGE MARIA AKERBERG
MINERAL POWDER PURE BEIGE | Mineraal poeder, smelt als het ware op het gezicht
0 Reviews | Review toevoegen

Op het eerste gezicht lijkt het een mineraal poeder, maar zodra je het op je gezicht aanbrengt “smelt” het en wordt het een foundation.

Artikelnummer

8011-00004 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 39,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

MINERAL POWDER PURE BEIGE | Smelt als het ware op de huid

Mineral Powder Pure Beige is een losse poederfoundation met een neutrale tint voor een vrij lichte huid.

Het product wordt gebruikt om de huidtint van het gezicht gelijkmatiger te maken. Het lijkt in eerste instantie op een poeder, maar als je het op de huid aanbrengt, smelt het als een crème en wordt het een foundation. Doordat de mineralen zich binden aan de huid, zorgen ze ervoor dat Mineral Powder bijzonder goed zit.

Mineral Powder bevat geen water en werkt daardoor ook prima als het buiten vriest.

Zelfconserverend systeem.


GEBRUIKSAANWIJZING
Gebruik eerst een van onze dagcrèmes. Vervolgens laat je de huid een paar minuten de gezichtscrème opnemen voordat je Mineral Powder als volgt opbrengt:

1) Maak gaatjes in het plastic dat over de gaten heen zit, maar breng slechts 5-7 gaatjes aan en zorg ervoor dat de andere afgedekt blijven. Schud licht met het potje, zodat er een kleine hoeveelheid poeder in het deksel terecht komt. Vervolgens ga je die met “draaiende” bewegingen inwerken in een kabuki-kwast.

2) Tik met de borstel tegen de rand van het potje om overvloedig poeder eruit te halen.

3) Breng Mineral Powder op met lichte ronddraaiende bewegingen. Hoe meer je masseert, des te meer dekking het resultaat biedt. Als je gaat voor een natuurlijker resultaat, masseer je minder.

4) Gebruik een beetje extra op plaatsen waar je meer dekking wilt en gebruik als dat nodig is een klein penseel rond je neusvleugels en je ogen. Doe dit enkele minuten, totdat de huid een gelijkmatige tint heeft en een fijne glans.

AANBEVOLEN MAKE-UP KWASTEN
Kabuki Brush:
Met een speciaal aangepaste vorm voor Mineral Powder en de speciale opbrengtechniek daarvoor. De dicht op elkaar geplaatste haartjes zorgen voor een gelijkmatig en goed dekkend resultaat.

Eye Definer Brush:
Klein plat penseel (ons kleinste oogschaduwpenseel), ideaal om overal goed bij te kunnen, bijvoorbeeld ook onder de ogen en neusvleugels.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.