MINERAAL-POEDER

MINERAL POWDER | Mineraal poeder 

Op het eerste gezicht lijkt het een poeder, maar zodra je het op je gezicht aanbrengt "smelt" het en wordt het een foundation. Mineral Powder blijft heel lang zitten dankzij de aanwezige mineralen, die zich aan de huid binden.   Kies een kleur, die de eigen natuurlijke teint het dichtst benadert. Dit betekent dat je gedurende het jaar dient te wisselen, afhankelijk van je eigen kleur. Deze poeder foundation is bedoeld om je gelaatskleur een zachter uiterlijk te gever, niet een donkerdere.  


GEBRUIK EN TIP

Mineral Powder wordt na de dagcrème van MARIA ÅKERBERG (optioneel) gebruikt. Gebruik een droge Kabuki kwast en breng het zacht masserend aan op de huid. Hoe beter je masseert, des te dekkender werkt de foundation. Voor een meer natuurlijk resultaat, masseer je juist minder. Je kan wél een iets donkere teint Mineral Powder gebruiken om de contouren (kaaklijn, jukbeenderen) aan te zetten voor meer diepte.

INGREDIENTS:
Kaolin, Silica, Tocopheryl Acetate, Bisabolol. 

+/- Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77947 (Zinc Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide).Weergave:


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies