Top

RECENSIES | REVIEWS

 

Ben je ook zo enthousiast over onze ecologische webshop en de producten van MARIA ÅKERBERG? Wij zouden het leuk vinden als je een berichtje achterlaat via het formulier hieronder zodat wij je enthousiasme en tevredenheid kunnen delen met nog meer bewuste mensen.


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met de producten maar ook met onze service. Alvast bedankt! 

Team LaCasaMia Beauty11-05-2018

Onderwerp: Ik ben fan

In december waren mijn moeder en ik op de Zweedse kerstmarkt in Groningen (ook een aanrader als je van Scandinavië houdt) en daar hebben we Maria ontmoet. We waren gelijk enthousiast over het merk en natuurlijk dat het van Zweedse komaf is (Iets met gek op zweden). In maart zijn we voor een gezichtsbehandeling geweest.. En wat een verschil! Maria is echt super betrokken en is een inspiratie!

Ik heb een starterspakket gekocht voor thuis en dat gebruik ik nu een tijdje. Ik wil niet meer anders! Mn huid straalt en ik voel niet meer de noodzaak om veel make up te gebruiken! Mn huid is ook echt super zacht! Wat ook een groot voordeel is, is dat het 100% natuurlijk is.

Amanda


06-03-2015

Onderwerp: Maria Åkerberg

Sinds enkele maanden gebruik ik de producten van maria akerberg en mijn huid laat echt een wereld van verschil zien! En heerlijk dat je de producten online kunt bestellen, als ik tussen 2 behandelingen door iets nodig heb hoef ik nooit zonder te zitten.

Pauline

 


07-03-2015

Onderwerp: Recensie

Eindelijk fijne producten die echt goed zijn voor je huid en haar. Fijn te weten dat er geen slechte ingrediënten worden gebruikt zoals parfum en alcohol.

Ook krijg je goed advies welke producten beste bij je huid passen en zelfs wat je beter niet meer kunt eten of juist wel om een mooiere huid te krijgen. Want schoonheid begint ook van binnen.
Kortom prachtige, pure en goed werkende producten waar je geen spijt van zult krijgen.

Mariel

 


 02-06-2015

Onderwerp: Maria Åkerberg

Erg fijne producten met heerlijke subtiele geuren.
Na nog maar kort gebruik is mijn huid nu al minder droog en trekkerig geworden. Deze producten doen echt iets voor je huid.

Clara


04-07-2015

Onderwerp: Maria Akerberg

Zeer fijne producten, ze doen je huid weer stralen! De producten maken waar wat ze beloven.....100% natuurlijke ingrediënten.

Iolanda

 12-10-2015

Onderwerp: Maria Akerberg


Ik ben ontzettend blij en tevreden met de producten van Maria Akerberg.  Mijn huid is zo veel rustiger geworden! Aan alles is te zien dat deze producten goed voor me zijn! 100% natuurlijke producten, zo puur, heerlijke geur echt super tevreden! 

Gea15-10-2016

Onderwerp: Topservice en fijne producten

Ik ben begin dit jaar begonnen met het gebruiken van Maria Akerberg producten en ben erg tevreden. Een van de producten die ik heel erg kan aanraden is de brandnetel shampoo. Ik heb vorige jaar mijn haar geverfd en had daardoor constant klitten en heel droog haar. Sinds ik de brandnetel shampoo gebruik, heb ik (zonder dat ik conditioner hoef te gebruiken) bijna geen klitten meer, is mijn haar veel minder droog en heb ik veel volume in mijn haar.

Verder ben ik erg tevreden over de service van lacasamiabeauty. Bestellingen worden altijd snel verzonden en je krijgt vaak samples of reisverpakkingen om uit te proberen.

Azadeh16-11-2016

Onderwerp: Maria Akerberg

In mei dit jaar begonnen met de gezichtsproducten van MA. Na de meet & Greet in juli met Maria en Maria nog enthousiaster geworden. Erg leerzaam (en gezellig) en veel leuke en bruikbare tips gekregen! Vandaag voor het eerst de shampoo en conditioner gebruikt. Na 1x gebruik: heerlijk, zachte en mooie krullen! :-)
La casa mia beauty ....voor mij geen ander!

Majella22-10-2017

Onderwerp: Fan

Ik gebruik de producten van Maria al een tijdje en ben al snel fan geworden... De 'face lotion moist' is mijn favoriet. Ook de lippenbalsem gaat overal mee naar toe. Op wintersport of in het hooggebergte is de lippenbalsem Outdoor een echte aanrader; eindelijk een product die écht verzorgt en beschermt!
Eerlijke en heerlijke producten !

T.


13-08-2018

Onderwerp: Schitterende producten

Op de beurs in Hardenberg kennisgemaakt met de producten van Maria Akerberg. Wat een schitterend merk en heerlijke producten. Verschillende producten gekocht en inmiddels gebruikt. Fantastisch voor de huid, de crèmes ruiken daarnaast heerlijk. Dat alle producten 100 % natuurlijk zijn spreekt mij zeker aan. Goed advies gekregen. Een echte aanrader. Gonnie


@