BALSEM-|-BALM

BALSEM VOOR HET GEZICHT

Schoonheid is geen geschenk maar het resultaat van dagelijkse zorg en onderhoud. Je kan een balsem gebruiken als de huid droog is en extra aandacht nodig heeft. 
 

Bescherm in de wintermaanden je gezicht tegen bevriezing

Dalende temperaturen betekent ook een dalende luchtvochtigheid, zowel binnen als buiten. Dit is stressvol voor de huid, zeker als deze niet wordt beschermd door kleding. De droge lucht onttrekt vocht aan de huid en om dit te voorkomen is het goed om een balsem te gebruiken. 

Face Balm is het ultieme winterproduct. Het werkt als een jas voor de huid en beschermt tegen kou en wind. Het legt zich als een onzichtbaar laagje over de huid om deze gehydrateerd te houden. 

Wanneer je langere tijd buiten bent bij lagere temperaturen onder of net rond het vriespunt, kun je producten die water bevatten beter vermijden of beschermen door een laagje balm overheen te smeren. En product met water (bijvoorbeeld een dagcrème) kan op de huid bevriezen en deze beschadigen en uitdrogen. Kies daarom liever voor een watervrij product zoals ROYAL FACIAL OIL en FACE BALM. Is het wat warmer dan kun je Face Balm combineren met je dagcrème, om zo de huid wat extra te bescherming te bieden.

Voor een optimale gehydrateerde en gladde huid tijdens de droge wintermaanden is de volgende huidverzorgingsroutine ideaal:

Dagverzorging

(Bij temperaturen rond het vriespunt of kouder):

1. Royal Facial Oil op een gereinigende huid
2. Een dun laagje Face Balm

 

Nachtverzorging

1. Serum en Royal Facial Oil op een gereinigde huid
2. Nachtcrème
3. Een dun laagje Night Balm

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.