FOUNDATION

FOUNDATION  - Minerale Make-up
by MARIA ÅKERBERG

Welke tint moet ik kiezen?

Nieuwe formule! 

Vanaf oktober 2022 hebben de foundations een nieuwe formule!
Foundation Natural, Beige, Warm, Glow Bright en Glow Sun zijn nu weer te bestellen én hebben een nieuwe formule! Bovendien is onze Foundation Ivory terug van weggeweest en komen we binnenkort met een nieuwe tint, ook in nieuwe formule; Fair Beige! Fair Beige is wat lichter dan Beige en is heel geschikt voor de lichtere huid.

De nieuwe formule is makkelijk aan te brengen en wordt snel door de huid opgenomen, voor een natuurlijke dekking en een egale en zijdezachte finish die goed blijft zitten.
 

Foundation

Een foundation is de basis die je huidkleur egaliseert en de aangebrachte make-up er beter uit doet zien. Begin in het midden van het voorhoofd en werk vandaaruit naar buiten en naar beneden. Maak een keuze uit Foundation, Compact Foundation en Compact Foundation. 

Foundation zorgt voor een gelijkmatige huidskleur, die glad aanvoelt en de hele dag blijft zitten. De vloeibare formule is eenvoudig aan te brengen en bevat pigmenten die als een natuurlijke zonbescherming werken. De plantaardige ingrediënten beschermen en verzachten de huid. Na het aanbrengen, mengt het zich met je eigen pigment, waardoor je een unieke tint krijgt. Vandaar dat wij aanraden om het product direct op je gezichtshuid te testen, beter dan een kleur te kiezen op basis van de verpakking.


Breng de Foundation aan met een foundation kwast of make-up spons, daarna fixeren met Compact Powder of Mineral Powder. Als je een minder dekkend resultaat wil, meng dan de foundation met een van onze dagcrèmes. Deze combinatie geeft hetzelfde resultaat als een BB-cream. Wil je meer dekking, gebruik dan Compact Cover over de Foundation heen aanbrengen.
 

Warme tinten

WARM | Foundation Warm heeft een lichte, warme tint.
GLOW BRIGHT | Foundation Glow Bright heeft een warme lichte tint met een mooie glans en een lichtere dekkingsgraad. Glow Bright is heel geschikt wanneer je bijvoorbeeld sproetjes hebt. Het gaat hier om de lichtere variant van onze twee foundations met licht-reflecterende deeltjes, Foundation Glow.

 

Neutrale tinten

BEIGE | Foundation Beige is geschikt voor de vrij lichte huid met een neutrale ondertoon
FAIR BEIGE | Foundation Fair Beige is geschikt voor een vrij lichte huid met een neutrale ondertoon.
NATURAL | Foundation Natural heeft een neutrale tint die geschikt is voor de vrij lichte huid.
IVORY | Foundation Ivory is geschikt voor de zeer lichte huid met een warme ondertoon.
GLOW SUN | Foundation Glow Sun heeft een neutrale zongebruinde tint met een mooie glans. Het gaat hier om de donkerdere variant van onze twee foundations met licht-reflecterende deeltjes, Foundation Glow.

 

GEMAAKT VAN VOLLEDIG NATUURLIJKE INGREDIËNTENWeergave:


Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • https Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies