GEZICHT

GEZICHTSVERZORGING

Dagelijkse routine voor je huidverzorging

 

Zo realiseer je een langdurig resultaat

Om te zorgen voor een optimaal resultaat van je huidverzorgingsproducten hebben we een methode ontwikkeld met de naam Deepskin Organics. Een concept waarbij we werken met serum, olie, crème en balsem om alle lagen van de huid te verzorgen. Samen zullen de producten elkaar versterken en zorgen voor een diepe werking en een en langdurig resultaat.

Het belangrijkste bij je huidverzorging is wat je dagelijks doet. Gebruik dagelijks reiniging, gezichtswater, dagcrème en oogcrème.

Soms heeft de huid een tijdje meer voedingsstoffen en verzorging nodig. Dan adviseren we om je dagelijkse routine voor je huidverzorging aan te vullen met serum, olie en balsem die inwerken op verschillende lagen van de huid.

Onze gezichtsolie Royal Facial Oil bevat Borageolie en Rozenbottelzaadolie met een opbouwende werking voor het bindweefsel en een gladmakende werking voor rimpels en lijnen. Het gebruiken van Royal Facial Oil onder een van onze gezichtscrèmes wordt gezien als een van de meest effectieve manieren om veroudering tegen te gaan, vooral hier in Scandinavië, waar we vaak te maken krijgen met kou en droge lucht.

Peeling en maskers gebruik je als aanvulling op de dagelijkse routine voor je huidverzorging. Zo geef je je huid dat beetje extra, in de vorm van een boost met vitaminen die diep doordringen. Wij adviseren om ongeveer twee keer per week peeling en een masker te gebruiken.

Als je je huid in goede conditie wilt houden, is de dagelijkse routine voor je huidverzorging doorslaggevend. Onze gezichtsproducten moeten dagelijks worden gebruikt en worden aangepast aan de behoeften van je huid. Bij een goede routine voor je huidverzorging draait het om vier dingen: reinigen, vocht inbrengen, verzachten en beschermen.

Dagverzorging

1. Reiniging

Nachts ontdoet de huid zich van vuil en vet. Daarom is het belangrijk dat je 's ochtends de huid reinigt voordat je je insmeert.
 

2. Freshener/Gezichtswater

Hiermee hydrateer je je huid en verlaag je de pH-waarde van de huid.
 

3. Serum

Product met een diepe werking voor behandeling van bijvoorbeeld roodheid, droge huid en acne.
 

4. Olie

Koud geperste plantaardige olie waarmee je de huid verzacht, beschermt en vocht laat vasthouden.
 

5. Oogcrème

Hydrateert en behandelt de dunne en gevoelige huid rond de ogen.
 

6. Dagcrème

Hydrateert en beschermt de huid tegen allerlei invloeden van buitenaf.
 

7. Balsem

Een product op oliebasis dat het huidoppervlak verzacht en beschermt. Vooral goed om in de winter je huid te beschermen tegen kou en wind. Als je vindt dat de balsem te vet wordt op de huid, kun je die voor het aanbrengen vermengen met je dagcrème.
 

8. Huidverzorgende make-up

Producten die de huid verfraaien en zorgen voor een mooi huidoppervlak. Ook helpen ze met hun voedzame ingrediënten bij het verzachten en beschermen van de huid terwijl ze je persoonlijke schoonheid sterker naar voren laten komen.

Nachtverzorging


1. Make-up verwijderen en reinigen

Pre-Cleansing Oil en Eye Makeup Remover helpen je bij het verwijderen van make-up.
Vervolgens je normale reiniging gebruiken.

 

2. Freshener/Gezichtswater

Hiermee hydrateer je je huid en verlaag je de pH-waarde van de huid.
 

3. Peeling en masker

Verwijderen dode huidcellen en zorgen voor glans. Een effectieve manier om veroudering tegen te gaan. Twee keer per week te gebruiken in combinatie met een passend gezichtsmaker, waarmee je een maximale hoeveelheid antioxidanten en vitaminen toevoegt aan je huid. Face Mask Moist, Face Mask More en Face Mask Clearing kunnen worden gebruikt als nachtmasker.
 

4. Serum

Product met een diepe werking, dat helpt bij bijvoorbeeld roodheid, droge huid en acne.
 

5. Olie

Koud geperste plantaardige olie die verzacht en beschermt.
 

6. Oogcrème

Hydrateert en behandelt de dunne en gevoelige huid rond de ogen.
 

7. Nachtcrème

Crème voor opbouw en celvernieuwing die met zijn hoge gehalte aan voedingsstoffen de huid helpt om zich in de loop van de nacht maximaal op te bouwen. Door het hoge gehalte actieve ingrediënten is de huid lichtgevoelig en daarom moet de crème alleen 's nachts worden gebruikt.
 

8. Balsem

Product op oliebasis dat het huidoppervlak verzacht en de beschermende laag van de huid opbouwt.
 
Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies