LICHAAM

LICHAAMSVERZORGING

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en betekent dus veel voor onze gezondheid en hoe we ons voelen. Het gaat er niet alleen om hoe je er aan de buitenkant uitziet. Huidverzorgingsproducten kunnen zoveel doen, zowel positief als negatief.

Heb je je ooit afgevraagd welke ingrediënten in je shampoo, deodorant of bodylotion zitten? Kijk maar eens naar de producten in je badkamer. Net als het gezicht heeft ook het lichaam een dagelijkse verzorging nodig.

Gedurende meer dan 4000 jaar worden etherische oliën en plantenextracten gebruikt als huidverzorging en medicijn. We nodigen je uit om zelf de voedende ingrediënten in onze producten te ontdekken.

 

Peeling/Scrub

Maak er een gewoonte van om een avond per week het lichaam te scrubben.
Een peeling/scrub verwijdert dode huidcellen en onevenheden, die ook preventief  tegen cellullite (sinasappelhuid) kan werken.

 

SALT SCRUB WHITE CHOCOLATE | Geeft een zacht gevoel en een heerlijke geurbelevenis
CREAM SCRUB ENERGY | I
s een mechanische zuurpeeling voor het lichaam. Het heeft een zachte crèmeformule die de huid zijdezacht maakt. Gefermenteerd Melkzuur (AHA) uit suikerbieten en kleine korreltjes van Jojoba-olie en Abrikozenpitten verwijderen de dode huidcellen op milde wijze. Etherische olie van Rozemarijn, Lavendel, Citroengras en Jeneverbes geven de scrub een frisse citrusgeur. 
BODY SCRUB | Met Grapefruit & Kaneel - geeft een schoon en zuiverend gevoel

Smeren

Maak er een gewoonte minstens een keer per week het lichaam goed in te smeren. Met goed insmeren bedoelen wij dat je eerste een vetgebaseerde olie of balm moet gebruiken. Daarna breng je Body Lotion aan. Op deze manier pak je het lichaam in, zodat het zich kan herstellen van de korte uitdrogende douchemomenten van de week.

Bescherming

Zonnebrandproducten zijn niet alleen voor een "dagje strand" maar ook tegen de eerste zonnige lentedagen. De huid is dan winterbleek en extra gevoelig. In deze periode kun je 1/3 van onze Sun Lotion mengen met 2/3 van Body Lotion.

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.