DEEPSKIN-ORGANICS

DEEPSKIN ORGANICS van MARIA ÅKERBERG

Waar staat dit eigenlijk voor?

Wat is de Deepskin Organics Methode?

Waarom is het zo belangrijk voor ons?

Op welke wijze werken we om Deepskin Organics te bereiken?

 

 

Je ziet het terug in alles wat we doen - Deepskin Organics

Wij geloven in een écht goede huidverzorging. Dat wil zeggen huidverzorging die de natuurlijke schoonheid in ons allemaal naar voren brengt en die met een diepgaande verzorging blijvende resultaten weet neer te zetten. De huid kan zichzelf helpen, en wij willen daarbij helpen met diep doorwerkende producten die zorgen voor verzorging, hydratatie en herstel van de natuurlijke beschermende laag van de huid. Die filosofie is het uitgangspunt voor wat wij als merk beloven en je ziet hem terug in alles wat we doen. Wij noemen dat Deepskin Organics®,
 

Kies voor een diepgaande verandering voor je huidverzorgingsroutine

Je huid moet gezond zijn om voedingsstoffen te kunnen opnemen en om je binnenkant te beschermen. De huid is ons grootste orgaan en bestaat uit drie lagen die op verschillende manieren worden beïnvloed door verschillende ingrediënten. Onze diep doorwerkende huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en pure biologische ingrediënten uit de plantenwereld. Die werken samen om alle lagen van de huid te kalmeren, te beschermen en te versterken, en dat zonder beschadiging of verstoring van de natuurlijke processen in het lichaam of in de natuur!

 

Onze filosofie in de praktijk – alles heeft met elkaar te maken

Wij geloven niet in een aanpak met een paar producten die alles moeten doen. Onze aanpak bestaat uit meerdere gespecialiseerde producten die samen de diepte ingaan en daar hun werk doen. In de praktijk betekent dit dat je serum, olie, crème en balsem gebruikt in de verschillende stappen van je huidverzorgingsroutine. En dat in de juiste volgorde. Op die manier kunnen de ingrediënten elkaar aanvullen en versterken, doordat iedere actieve stof optimaal de gelegenheid krijgt om door te dringen in de betreffende huidlaag en daar vocht en vetten toe te voegen die de huid verzorgen. Zo wordt een natuurlijk en langdurig effect voor de huid gerealiseerd.
 

Stap voor stap op weg naar de natuurlijke schoonheid

Je huid heeft zowel vocht als vetten nodig. Door de ingrediënten te laten samenwerken in afzonderlijke lagen maximaliseer je het effect voor de huid. Na reiniging en gezichtswater adviseren wij de volgende routine aan te houden:

1) Serum waarmee je in water oplosbare vitaminen toevoegt, diep in de huid.

2) Olie die bindweefsel opbouwt en de huid op een natuurlijke manier glad maakt.

3) Crème die vocht inbrengt en de huid beschermt.

4) Bij een droge huid, of bij koud en droog weer, gebruik je als aanvulling balsem die de beschermende laag opbouwt en het vocht vasthoudt in de huid. Vóór het opbrengen meng je crème en balsem in je handpalm.
 

Mee met de seizoenen!

Je hoeft bij je huidverzorgingsroutine niet de hele tijd al die stappen aan te houden. Je kleding verandert mee met het weer en hetzelfde geldt voor de bescherming die je huid nodig heeft. Serum en crème geven je zomerhuid het broodnodige vocht terwijl olie en balsem de winterhuid beschermen tegen kou en wind.

Bron: mariaakerberg.com
Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.