MAKE-UP

BIOLOGISCHE, MINERALE MAKE-UP | MARIA ÅKERBERG |
MET HUIDVERZORGENDE EIGENSCHAPPEN 

 

Huidverzorgende producten, die je natuurlijke schoonheid benadrukken

Wij willen de wereld mooier maken met producten die je natuurlijke schoonheid accentueren en tegelijkertijd goed zijn voor het milieu. Onze make-up is een verlengstuk van onze natuurlijke huidverzorgingsproducten en bevat uitsluitend volledig natuurlijke mineralen en plantaardige ingrediënten.

 

Met de make-up van MARIA ÅKERBERG kun je heel eenvoudig een natuurlijke en mooie look creëer. De producten zijn gebaseerd op plantaardige grondstoffen en mineralen, zoals IJzeroxide en Titaandioxide die de huid kleur en voeding geven. De producten zitten boordevol met natuurlijke kleurpigmenten waardoor ze lang meegaan, goed blijven zitten en je heel veel mogelijkheden hebt. Van supertransparant tot ongelofelijk intens.
 


Alleen natuurlijke ingrediënten

Wat je op de huid aanbrengt, wordt door de huid geabsorbeerd en komt in het lichaam terecht. Daarom is het van groot belang om ervoor te zorgen dat de inhoud van e make-up net zo gezond en goed voor je lichaam is als jouw eigen huidverzorging. 

Onze make-up is een verlengstuk van onze natuurlijke huidverzorging en bestaat uit zuivere mineralen en biologische ingrediënten. En niet merr dan dat. We gebruiken alleen ingrediënten die van nature verzorgen, je huid gezond houden en beschermen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. De producten zitten vol pigmenten die de huid egaliseren, zorgen voor contour en kleur en die je natuurlijke schoonheid benadrukken. Squalaan is een favoriet ingrediënt. Het is een volledig natuurlijke en vochtbindende stof uit olijfolie, boordevol met antioxidanten. Wij gebruiken hem in onze FOUNDATION, COMPACT FOUNDATION EN COMPACT COVER.

Creëer een egale basis


Concealer

Verberg bultjes, rode vlekken en donkere kringen onder de ogen. Een concealer kan worden aangebracht onder je andere basisproducten óf in de loop van de dag worden gebruikt als correctie over de andere make-up. Wij adviseren COMPACT FOUNDATION, COMPACT COVER en COVER STICK.


Foundation

Een foundation is de basis die je huidtint egaliseert en waardoor de aangebrachte make-up beter blijft zitten. Begin in het midden van het voorhoofd en werk vervolgens naar buiten en naar beneden toe. Maak een keuze uit vloeibare FOUNDATION, COMPACT FOUNDATION, COMPACT COVER. 


Poeder

COMPACT POWDER zorgt voor een matte finish. Opbrengen met een grote Powder Brush. Als je een meer dekkend resultaat wilt, dan adviseren wij COMPACT COVER. 


Rouge 

Onze BLUSH geeft jou een mooie en frisse uitstraling door je wangen kleur te geven. Het product kan op verschillende manieren worden toegepast, afhangelijk van de gezichtvorm en het gewenste effect. 


Contouring

Met licht en schaduw kun je delen van je gezicht accentueren, minder benadrukken of maskeren. COVER STICK NEARLY BROWN, BRONZER SUNSET, FOUNDATION GLOW SUN is een greep uit onze vele producten waarmee je schaduw kunt creëren in je gezicht. 


Highlighter

Gebruik COVER STICK NEARLY BEIGE of COMPACT COVER LIGHT op de delen die je wilt accentureren. 

Je brengt het aan op de jukbeenderen, op de kin, onder de ogen en vanaf het midden van het voorhoofd omlaag langs het neusbeen naar de punt van de neus. Voor een vleugje glans breng je een van onze HIGHLIGHTERS aan. 


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies