MAKE-UP

WELKOM IN DE WERELD VAN DE HUIDVERBETERENDE MAKE-UP VAN MARIA ÅKERBERG!

 

BIOLOGISCHE, NATUURZUIVERE MAKE-UP

Huidverzorgende producten, die je natuurlijke schoonheid benadrukken
 

Met make-up van MARIA ÅKERBERG creëer je op eenvoudige wijze een natuurlijke en mooie make-up. De producten zijn gebaseerd op plantaardige grondstoffen en mineralen, zoals IJzeroxide en Titaandioxide die kleur en voeding aan je huid toevoegen. De producten bevatten natuurlijke kleurpigmenten, waardoor ze duurzaam zijn en zeer goed blijven zitten. Met deze make-up kan eindeloos van een zuivere tot een intense make-up gevarieerd worden.
 

Dat wat je op de huid aanbrengt, wordt door de huid geabsorbeerd en komt in het lichaam. Daarom is het van groot belang om ervoor te zorgen dat de inhoud van de make-up net zo gezond en goed is als onze huidverzorgingsproducten.

 

Onze make-up is een verlenging van onze natuurlijke huidverzorging en bestaat uit natuurlijke mineralen en biologische ingrediënten, niets anders.

 

We gebruiken alleen natuurlijk verzorgende ingrediënten die uw huid gezond houden en beschermen tegen dagelijkse, externe invloeden. De producten zijn verzadigd met pigmenten die je natuurlijke schoonheid egaliseren, vormen, kleur geven en benadrukken.

 

Squalane is een favoriet ingrediënt. Het is een volledig natuurlijke, antioxidant-rijke en hydraterende crème afkomstig van olijfolie die we gebruiken in onze Foundations, Compact Foundations en Compact Covers.


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies