VOEDINGSSUPPLEMENT

Je huid in goede conditie houden met voedingssupplementen

Heb je het gevoel dat je huid de balans kwijt is? Last van jeuk? Veel last van acné?

Misschien komt dat voor een deel wel door wat je eet. Een onjuiste voeding en slechte darmbacteriën zorgen voor onbalans en hebben zichtbare gevolgen voor de huid. Een mooie huid is dus nóg een reden om te gaan voor gezond eten en een gezonde darmflora.

Om je maag verder te versterken met goede bacteriën kun je Probioskin innemen. Als je maag opgezet is, zie je het resultaat al na een uur, terwijl de huid wat meer tijd nodig heeft om zich te herstellen. Probeer Probioskin - neem het een maand lang in bij iedere maaltijd en kijk zelf wat er gebeurt!

Melkzuurbacteriën die en goede bacteriële flora bevorderen

Alle huidverzorgingsproducten van MARIA ÅKERBERG bieden de huid en de goede bacteriën van die huid de beste voorwaarden om ze in goede conditie te houden. Probioskin, ons voedingssupplement met melkzuurbacteriën, vormt als product een aanvulling op onze huidverzorgingsproducten.

Van oudsher consumeert de mens grote hoeveelheden melkzuurbacteriën. Spijsvertering, de opname van voedingsstoffen en het immuunsysteem zijn allemaal afhankelijk van een goed uitgebalanceerde bacteriële flora in de maag en darm. Met Probioskin kiezen we ervoor om ons te focussen op bacteriën die goed zijn voor de huid.

Probioskin bevat 4 miljard melkzuurbacteriën die een goede bacteriële flora in je maag en darm bevorderen. Dit voedingssupplement bevat melkzuurbacteriën die ervoor zorgen dat je lekkerder in je vel zit. Bevat geen soja- en melkeiwitten en geen lactose.
 
Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.