MAMA-BABY-&-KIND-VERZORGING

MAMA, BABY & KIND 

Producten zonder minerale olie, silicionen of geur- en kleurstoffen.

De huid van de baby is kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om milde producten te gebruiken die de huid lekker zacht houden. 

Bad

In het bad kun je ons melkbad BABY BATH gebruiken waarmee je de babyhuid verzorgt. Laat het meeste water alvast in het bad stromen. Schud de fles, voeg 1-2 dopjes Baby Bath toe aan het badwater en vul het bad verder. Als je graag een schuimend bad wilt, kun je ook wat BABY WASH toevogen.

Reiniging

Voor het reinigen gebruik je onze BABY WASH, een zachte en verzorgende reiniging voor zowel het lichaam als het haar. Breng een beetje van het product, ongeveer het formaat van een erwt, aan op een vochtig wasdoekje (MÅ WASH CLOTH, 4-pack) of een cellulosespons en laat het opschuimen met wat water. Bij gebruik als shampoo laat je het opschuimen in je handen. Baby Wash is geconcentreerd en moet dus vóór het aanbrengen altijd worden verdund met water. 

Je kunt ook BABY OIL voor de reiniging gebruiken. Doe een beetje olie op een vochtig wasdoekje en strijk daarmee over de huid. Het product hoeft niet te worden afgespoeld.

Verzorging van de huid

Met Baby Oil, Baby Cream en Baby Balm (Voorheen Baby Care) houd je de huid van de baby zacht en soepel. Alle producten. zijn geschikt voor zowel voor het gezicht als het lichaam. 

BABY OIL is een verzachtende olie, gebaseerd op plantaardige oliën die speciaal zijn geselecteerd om de eigen functies van de huid in stand te houden. 

BABY CREAM is een verzachtende crème die de gevoelige huid verzorgt. De natuurlijke inhoud van Goudsbloem en Sheaboter brengt de geïrriteerde huid tot rust en zorgt voor minder roodheid. 

BABY BALM is een verzachtende en beschermende zalf voor het hele gezin. Werkt goed bij rode babybilletjes en biedt bovendien goed bescherming tegen kou en wind. 

 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.