ZONNEBRAND

ZONNEBRANDPRODUCTEN | MARIA ÅKERBERG
 

Bereid je huid voor op de zon!

Voordat je de zon in gaat, is het verstandig om je huid alvast voor te bereiden. Met wat planning en een beetje geduld is zowel verbranden als vervellen te voorkomen. 

Begin bij voorkeur een week voor dat het zonnen met scrubben om dode huidcellen te verwijderen. Daarna ga je de huid heel goed hydrateren, bij voorkeur met lichaamsolie en daarna bodylotion. Je huid is dan maximaal gehydrateerd en elastisch en staat oopen voor de zonnebrandproducten die je vervolgens gaat gebruiken. 
 

Slim zonnebaden op het strand

Neem vooral de tijd om te wennen aan de zon! De reden dat we vaak op de eerste dag verbranden, is dat het een paar uur duurt voordat de huid melanine begint te produceren. Melanine is het pigment dat de huid de bruine kleur geeft die we zo mooi vinden. Begin daarom de eerste twee dagen met ongeveer 15 minuten zonnen per keer. Je zult hoe dan ook resultaat zien, ondanks de bescherming van je zonnebrandproduct. Vervolgens ga je wlke dag geleidelijk 10-15 minuten langer in de zon. 

Gebruik als je in de zon bent steeds een zonnebrandproduct en vergeet niet om producten te kiezen met een natuurlink uv-filter. Onze zonnebrandproducten van 
MARIA ÅKERBERG kunnen zowel op het gezicht als op het lichaam gebruikt worden. Voor een hogere zonbeschermingsfactor (SPF) kun je SUN LOTION SPF 20 mengen met PROTECTING LOTION OUTDOOR en vervolgens in meerder lagen opbrengen. Op deze manier verhoog je de SPF door een dikkere laag Titaandioxide op de huid te creëeren. Voor een waterbestendige bescherming kun je dit aanvullen met een van de zonnebrandoliën van MARIA ÅKERBERG: PROTECTING OIL OUTDOOR en SUN PROTECTING OIL SPF 15.


Vergeet niet om jezelf meerdere keren per dag in te smeren. Water, handdoeken en kleding halen de zonnebrandcrème van de huid. Der er ook aan om je lippen te beschermen! De LIP CARE OUTDOOR is een prima maatje voor in je (strand)tas.


Klik hier om naar onze blog post "Het verschil tussen zonnefilter" te gaan!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.