VOETVERZORGING / PEDICURE | Als er een lichaamsdeel is dat snel reageert op de manier waarop wij het verzorgen, dan zijn het wel de voeten.

Slechte behandeling zorgt dat de verhoornde huid scheurt. Soms moet je de voeten verwennen met extra verzorging. Geef ze een weldadige behandeling met onze voetverzorgingsproducten.


VOETEN
Onze voeten: We hebben slechts één paar en gebruiken ze iedere dag. Toch worden ze vaak vergeten. Gewoonlijk is het voldoende om ze dagelijks na het douchen te verzorgen en ze één keer per week te vijlen.

Soms kunnen je voeten wel wat extra zorg en een oppepper gebruiken. 
Wat te denken van onze speciale kuren.

 

Wat te denken van een luxueus voetbad! Smeer je voeten dagelijks in met een voedende Foot Cream en gebruik onze verfrissende refreshing Foot Deodorant Spray.

Myrrh Nail & Cuticle Oil – verzachtende en verzorgende nagelolie met Myrrholie, is perfect voor droge nagels.

 
KLOVEN
Veel mensen hebben in de winter last van pijnlijke kloven in voeten, handen en vingers. Deze kloven zijn eigenlijk kleine barstjes in je huid, die ontstaan wanneer je huid extreem droog is. Deze kloven kunnen erg storend en pijnlijk zijn.
Je huid is in de winter zo droog, omdat de lucht in dit jaargetij droger is. Niet alleen buiten, maar ook binnen doordat de verwarming hoog aan staat. In de winter nemen mensen ook vaker een heet bad of hete douche, wat ook zorgt voor een droge huid.
All Day Balm lijmt de kloof als het ware van binnenuit.
VOETENDeze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies