SUPPLEMENT | MARIA ÅKERBERG | PRODUCTADVIES VOOR DE RIJPERE HUID (NIET GEVOELIG)

Supplement
De huid wordt door dagelijkse inspanning beïnvloed. Gun je huid het allerbeste van wat de natuur te bieden heeft. De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen. De producten bestaan uit ecologische grondstoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en plantenextracten. Wij helpen je graag met het samenstellen van de voor jou beste productcombinatie.

Een rijpere huid verliest geleidelijk vocht en elasticiteit. Daarom is behoefte aan een specifieke verzorging met voedingsrijke en actieverende producten diep diep inwerken. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je de voor jouw huid geschikte producten van MARIA ÅKERBERG gebruikt.

Wat betreft de verzorgende producten is het belangrijk om naar de individuele behoefte te kijken. Je huid is uniek. Volg daarom de aanbevelingen van je MÅ schoonheidsspecialiste.

Dagelijkse Deepskin Organic routine:
1. Was je handen
2. Reinig het gezicht met een passend product en gebruik een spons of watten
3. Bevochtig het gezicht met lotion
4. Breng oogcrème en eventueel serum of olie op en laat het in de huid trekken
5. Breng een crème en/of balsem op

Geef de huid enkele keren per week een peeling en extra vocht. Breng Papaya Peeling of AHA & Jojoba Peeling aan op de huid, masseer eerst deze een paar minuten in. Laat daarna de enzymen rustig hun werk doen, terwijl de peeling op de huid ligt. Was de peeling eraf en neem vervolgens gedurende 10-20 minuten een gezichtsmasker. Verwijder het masker met water en breng de nachtproducten aan als je deze routine ’s avonds doet.

's Winters droogt de huid uit door de droge lucht binnen en koude lucht buiten. Bescherming van de huid gaat dan het beste door olie onder de crème aan te brengen. Een goede manier om de huid nog verder te beschermen is het aanbrengen van een balsem. Deze beschermt de huid en houdt het vocht vast. Je kunt de balsem ook met de dagcrème mengen, waardoor de huid minder glimmend lijkt. Het vormt tevens een goede basis (primer) voor het aanbrengen make-up. Bescherm de huid's zomers ook tegen de zon. Protecting Lotion Outdoor is een goede crème, die de huid beschermt en de veroudering en hyperpigmentatie door de zon tegengaat.

Supplement producten
De huidverzorgingslijn Supplement van MARIA ÅKERBERG bevat verzorgende producten die geschikt zijn voor een rijpere huid om haar elasticiteit en glans terug te krijgen.

De lijn bevat alle producten, die je huid nodig heeft. Deze producten zijn vooral geschikt om veroudering tegen gaan en de huid te activeren. De voedingsrijke producten in deze serie zijn gebaseerd op de opbouwende oliën van Mandarijn, Neroli, Lavendel en Rozemarijn. Ze werken intensief samen en geven de huid glans.


Voedende thuiskuur
Heb je de producten een tijdje gebruikt en wil je naar een hoger niveau, probeer dan een voedzame kuur gedurende de nacht. Geef de huid een peeling met Papaya Peeling en gebruik wat water om de korreltjes te smelten en de enzymen te laten werken. Bovenop de peeling breng je Face Mask More aan en laat het gedurende de nacht intrekken. Was het gezicht 's morgens en breng de normale dagelijkse producten aan.

Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproduct(en), zoals Eye Cream More, als dagelijkse routine.
Hier onder vindt je de producten uit de huidverzorgingslijn Supplement van MARIA ÅKERBERG, geschikt voor de rijpere huid die niet gevoelig is.

SUPPLEMENT-|-RIJPERE-HUID-(NIET-GEVOELIG)
Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies