MORE-|-RIJPERE-GEVOELIGE-HUID

MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics | Productadvies voor de rijpere gevoelige huid

More is een van onze huidverzorgingslijnen voor het gezicht. Deze lijn is geschikt als je een gevoelige huid wilt verzorgen en tegelijkertijd de elasticiteit wil verbeteren. De More-lijn bestaat uit verstevigende en rijke producten die perfect zijn voor de rijpere, gevoelige huid.De producten profiteren van de opbouwende en verjongende eigenschappen die Rozenolie heeft. Ze bevatten onder andere plantaardige oliën van Komkommerzaad, Rozenbottelzaad en Jojoba die het vochtgehalte van de huid verhogen en de weerstand van de huid verbeteren.

Producten die we adviseren
Een geschikte reiniging voor de rijpere, gevoelige huid is OLIVE CLEANSING en FOAMING WASH GENTLE. Maak de reiniging compleet met onze lotion NEROLI FRESHENER of FLOWER FRESHENER.

 

Het anbevolen serum is SERUM MORE. Serum More is een gladmakend en verstevigend serum voor de rijpere huid. Het bevat beschermende Melkzuurbacteriën en een hoog gehalte aan ingrediënten uit bieten, appels en druiven die werken hydraterend.

Als gezichtsolie kun je ROYAL FACIAL OIL MORE gebruiken. Deze werkt verstevigend en draagt bij aan het binden van vocht in de huid.

FACE LOTION MORE en NIGHT CREAM MORE zijn perfect als dag- en nachtcrème. Beide producten bevatten verstevigende ingrediënten.

Voor rond de ogen raden we onze EYE CREAM MORE aan. Dreze werkt liftend voor hangende oogleden.

Naar behoefte kun je ook nog onze FACE BALM gebruiken. Dit is een verzachtende gezichtsbalsem die het vocht in de huid verzegeld en deze tegen externe invloeden, zoals kou en wind beschermt. Gebruik NIGHT BALM voor de nacht.

Vitamine Boost
We raden aan om je huid ongeveer twee keer per week een vocht- en vitamineboost met PAPAYA PEELING en FACE MASK MORE te geven. Met deze combinatie scrub je en verwijder je tevens dode huidcellen. Face Mask More bevat bovendien een exclusief extract van de Perzische zijdeboom, wat verstevigend werkt op de huid.

Heb je een zeer gevoelige huid? Dan raden we aan om Papaya Peeling met een beetje water te mengen, voordat je het op de huid aanbrengt. Voorkom inmasseren, maar laat et in plaats daarvan op de huid liggen.De enzymen van Papaïne (een extract van Papaya) lost de dode huidcellen op, zelfs als je niet mechanisch scrubt.

Behandeling in de salon
Een gezichtsbehandeling bij een MÅ therapeut is een goede investering. Je huid wordt deskundig geanalyseerd, terwijl de therapeut je laat adviseren welke producten geschikt zijn voor thuisgebruik.We adviseren om elke vier tot zes weken een gezichtsbehandeling te nemen en de huid het beste te geven in de vorm van stimulerende gezichtsmassage en een dieptereiniging. De behandeling,die onze voorkeur heeft is PURE CELL TREATMENT, een gezichtsbehandeling met levende stamcellen van de plant Rhodiola.

De behandeling maakt gebruik van de krachtigste antioxidanten en vitamine suit de natuur die ingekapseld zijn in de celmembraam an deze plant. De levende cellen worden geëxtraheerd,versgeperst en vervolgens in de huid gemasseerd, wat onmiddellijk effecten een blijvend resultaat op de rijpere huid heeft.

Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies