MARIA ÅKERBERG | PRODUCTADVIES VOOR DE RIJPERE GEVOELIGE HUID


More
De huid wordt door dagelijkse inspanning beïnvloed. Gun je huid het allerbeste van wat de natuur te bieden heeft. De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen. De producten bestaan uit ecologische grondstoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en plantenextracten. Wij helpen je graag met het samenstellen van de voor jou beste productcombinatie.

Een rijpere huid verliest geleidelijk vocht en elasticiteit. Een rijpere huid, die ook nog eens gevoelig is, heeft een specifieke verzorging nodig. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je dagelijks de voor jouw huid geschikte producten van MARIA ÅKERBERG gebruikt.
Wat betreft de verzorgende producten de verzorgende producten is het belangrijk om naar de individuele behoefte te kijken. Je huid is uniek. Volg daarom de aanbevelingen van je schoonheidsspecialiste.

Dagelijkse Deepskin Organic routine:
1. Was je handen
2. Reinig het gezicht met een passend product en gebruik een spons of watten
3. Bevochtig het gezicht met lotion
4. Breng oogcrème en eventueel serum of olie op en laat het in de huid trekken
5. Breng een crème en/of balsem op

Heb je een gevoelige huid, dan is het belangrijk om haar te beschermen tegen koude en zon. ’s Winters droogt de huid uit door de droge lucht binnen en koude buiten. Bescherming van de huid gaat dan het beste door olie onder de crème aan te brengen. Nog effectiever is het om ook nog een balsem aan te brengen, die het natuurlijke vochtgehalte op peil houdt. Breng de balsem aan op de olie of crème. Je kunt de balsem ook met de dagcrème mengen, waardoor de huid minder glimmend lijkt. Het vormt tevens een goede basis voor het aanbrengen van make-up. Bescherm de huid ‘s zomers ook tegen de zon.

Geef de huid enkele keren per week een peeling en extra vocht. Scrub de huid na reiniging. Ben je extra gevoelig, wees dan voorzichtig met een peeling met pitjes. Laat de enzymen rustig hun werk doen, terwijl de peeling op de huid ligt. Was de peeling eraf en neem vervolgens gedurende ca. 20 minuten een gezichtsmasker. Verwijder het masker met water en breng de nachtproducten aan als je de peeling ’s avonds doet.

More producten
De huidverzorgingslijn More van MARIA ÅKERBERG bevat verzorgende producten die geschikt zijn voor een rijpere en gevoelige huid.

De lijn bevat alle producten, die je huid nodig heeft. Deze lijn is gebaseerd op de opbouwende en verjongende eigenschappen van Rozenolie. Deze olie is de meeste exclusieve olie die er is. Van een kilo rozenblad blijft ¼ gram olie over. Plantaardige oliën van Borage (Komkommerkruid), Rozenbottel en Jojoba verhogen het vochtgehalte van de huid en verbeteren de weerstand.

Voedende thuiskuur
Heb je de producten een tijdje gebruikt en wil je naar een hoger niveau, probeer dan een voedzame kuur gedurende de nacht. Geef de huid een peeling met Papaya Peeling en gebruik wat water om de korreltjes te smelten en de enzymen te laten werken. Bovenop de peeling breng je Face Mask More aan en laat het gedurende de nacht intrekken. Was het gezicht ’s morgens en breng de normale dagelijkse producten aan.

Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproduct(en), zoals Eye Cream More, bij je dagelijkse routine.


Hier onder vindt je de producten uit de huidverzorgingslijn More van MARIA ÅKERBERG, geschikt voor de rijpere en gevoelige huid.

MORE-|-RIJPERE-GEVOELIGE-HUID


Weergave:


Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid
Laad meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.