MOIST | MARIA ÅKERBERG | PRODUCTADVIES VOOR DE NORMALE TOT DROGE HUID

Moist

De huid wordt door dagelijkse inspanning beïnvloed. Gun je huid het allerbeste van wat de natuur te bieden heeft. De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen. De producten bestaan uit ecologische grondstoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en plantenextracten. Je schoonheidsspecialiste helpt je met het samenstellen van de voor jou beste productcombinatie.
Hier onder vindt je de producten uit de huidverzorgingslijn Moist van MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics, geschikt voor de vochtarme huid.

Een droge huid dient van vocht voorzien te worden, zodat zij glans en elasticiteit terugkrijgt. Het gebruik van voedingsrijke producten met een diepe werking gaat langdurig een droge huid tegen. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je dagelijks de voor jouw huid geschikte producten van MARIA ÅKERBERG gebruikt.
Voor wat betreft de verzorgende producten is het belangrijk om naar de individuele behoefte te kijken. Je huid is uniek. Volg daarom de aanbevelingen van je schoonheidsspecialiste.

Dagelijkse Deepskin Organics routine:
1. Was je handen
2. Reinig het gezicht met een passend product en gebruik een spons of watten
3. Bevochtig het gezicht met lotion
4.Breng oogcrème en eventueel serum of olie op en laat het in de huid trekken
5. Breng een crème en/of balsem op

Is je huid droog, dan heeft ze vocht en bescherming nodig. ’s Winters droogt de huid uit door de droge lucht binnen en koude buiten. Bescherming van de huid gaat dan het beste door olie onder de crème aan te brengen. Nog effectiever is het om ook nog een balsem aan te brengen, die het vochtgehalte op peil houdt. Breng de balsem aan op de olie of crème. Je kunt de balsem ook met de dagcrème mengen, waardoor de huid minder glimmend lijkt. Het vormt tevens een goede basis voor het aanbrengen van make-up. Bescherm de huid ‘s zomers ook tegen de zon.

Geef de huid enkele keren per week een peeling en extra vocht. Scrub de huid na reiniging. Was de peeling eraf en neem vervolgens gedurende ca. 20 minuten een gezichtsmasker. Bij gelijktijdig gebruik van een peeling en masker versterken ze elkaar.

De peeling opent de huid en laat de vitaminen en het masker dieper in de huid dringen.

Moist producten
De serie Moist van MARIA ÅKERBERG bevat hydraterende en verzorgende producten, die geschikt zijn voor een normale tot droge huid.

De huidverzorgingslijn bevat alle producten, die je huid nodig heeft. Deze lijn Moist is gebaseerd op de hydraterende eigenschappen van de Neroli olie. Neroli is een etherische olie van sinaasappelbloesem. De olie werkt revitaliserend en verbetert de celvernieuwing. Plantaardige oliën van Bernargie (Komkommerkruid), Rozenbottel en Jojoba verhogen het vochtgehalte van de huid en verbeteren de elasticiteit.

Moisturising Treatment | Hydraterende thuiskuur
Ervaar je dat de huid droog is, doe dan een hydraterende kuur gedurende de nacht. Geef de huid een peeling met Papaya Peeling en gebruik wat water om de korreltjes te smelten en de enzymen te laten werken. Bovenop de peeling breng je Face Mask Moist aan en laat het gedurende de nacht intrekken. Was het gezicht ’s morgens en breng de normale dagelijkse producten aan.Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproduct(en) in je dagelijkse routine.

Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproduct(en) bij je dagelijkse routine.

Hier onder vindt je de producten uit de huidverzorgingslijn Moist van MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics, geschikt voor de vochtarme huid.
MOIST-|-NORMALE-TOT-DROGE-HUID
Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.