FRESHENER - Natuurzuiver gezichtswater rijk aan Vitaminen en verrijkt met Probiotica!

Freshener gebruik je in combinatie met een reinigingsproduct. Deze verwijdert de restjes na de reiniging. De Freshener sluit de poriën af en vermindert de talgproductie (sebum), het natuurlijke huidvet. Het verbetert de bloedcirculatie en herstelt de pH-waarde van de huid. Zo kan de huid de
hydraterende crème beter opnemen.

Onze Fresheners zijn verrijkt met Probiotica / Melkzuurbacteriën en zorgen voor een gezonde bacterieflora aan de oppervlakte van de huid.

De Freshener is aangepast aan verschillende huidtypes. Daarom is het van belang om de juiste Freshener te kiezen die bij je huidtype past. 

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de Freshener meteen na de reiniging. Doe een beetje Freshener op een wattenschijf of spray het direct op het gezicht en hals. Geef extra aandacht aan de T-zone (voorhoofd, neus en kin), omdat deze vaak vetter is. Laat daarna de Freshener absorberen en sluit af met een vochtinbrengende crème.

De Freshener is ook geschikt als gezichtsspray/verfrissende spray, onze gezichtswaters
 zorgen de hydratatie en verfrissing.

 

Drie redenen om Freshener/gezichtwater niet over te slaan

Veel mensen kiezen er helaas voor om het gezichtswater over te slaan, omdat ze denken dat het niet nodig is. Maar gezichtswater is geen alternatief voor reiniging. Het is een belangrijke aanvulling die van invloed is op het resultaat van de hele huidverzorgingsroutine.
 

1. Maakt je huid helemaal schoon

Gezichtswater verwijdert de resten van reinigingsproducten die na de reiniging nog op de huid zitten.
 

2. Voegt vocht toe

Gezichtswater compenseert voor het uitdrogende effect van water en van reinigingsproducten. Hoe mild je reiniging ook is, er wordt altijd vocht aan de huid onttrokken.


3. Balanceert de pH-waarde

Gezichtswater balanceert de pH-waarde en bereidt de huid optimaal voor op de huidverzorgingsproducten die je daarna gebruikt.

Het gezichtswater van MARIA ÅKERBERG heet Freshener. Het gaat om puur en voedend water met natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd voor verschillende huidtypen. Sprayen op een wattenschijfje en na reiniging over je hele gezicht strijken. Zorg er goed voor dat je overal komt, bijvoorbeeld ook vlak langs de haargrens en rond je neus. Daarna is de huid klaar voor serum, olie, crème en balsem.

Freshener is ook prima geschikt voor oogcompressen of als een verfrissende vochtspray overdag.

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies