Top

VERZORGING VOOR MANNEN

VERZORGING MANNEN
 
Mannenhuid

Je huid heeft net zoveel, zo niet meer, zorg en aandacht nodig als die van een vrouw.

Scheren bijvoorbeeld, is één van de grootste stressfactoren waaraan je de huid kunt blootstellen. Mogelijkerwijs werk je in een stressvolle en/of vieze omgeving, waardoor de noodzaak voor een juiste huidverzorging en verjongende behandeling van belang is voor de gezondheid van je huid.


Ongeacht leeftijd of beroep; je huid is belangrijk en heeft zorg nodig.     


FACE

Een schone en gezonde huid is een mooie huid. Maak er dus een gewoonte van om je huid ’s avonds te wassen. Wees er zeker van dat je een cleanser gebruikt, die geschikt is voor je huidtype.

 

Shower & Bath Oil - Een verzachtende olie, die ontwikkeld is om de huid te reinigen voor het scheren. Wees er zeker van dat je het scheermesje regelmatig verwisseld. Een bot mesje kan de huid beschadigen en irriteren.

 

Aloë Vera Barbadensis - een zachte olievrije gezichtsgel die niet plakt.

 

Lip Care Vanilla or Mentha – een hydraterende en verzorgende lipbalm.

 

Safety scissors – Voor het in model brengen en trimmen van je baard en/of snor. Kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van een ongewenste neus- of oorhaar.

 

HAAR

Was je haar met Hair & Body Shampoo. Voor langer haar bevelen we Hair Conditioner en/of Hair Therapy aan. Voor een meer gespecialiseerd product hebben we Scalp Scrub Intensive en vier soorten hoofdhuid verzorgingsproducten. Sluit af met één van onze styling verzorgingsproducten zoals Hair Gel, Hair Spray Organic, Hair Style Rough of Moulding Cream.

 

VOETEN
Wat te denken van een luxueus voetbad! Smeer je voeten dagelijks in met een voedende Foot Cream en gebruik onze verfrissende refreshing Foot Deodorant Spray.
Myrrh Nail & Cuticle Oil – verzachtende olie, is perfect voor droge nagels. Een zeer geliefde nagelverzorging bij de gitaristen!

 

LICHAAM


Hair & Body Shampoo
– Een prettige douchegel, die de hui niet uitdroogt.

Body Scrub – verwijdert oude en droge hui den je zal versteld staan hoe zacht de huid voelt.

Salt Scrub Energy – Een op olie gebaseerde bodyscrub met een frisse geur. Het perfecte product voor je home spa!

Saltdeo – geurvrij en niet plakkend, MAAR wacht na het aanbrengen een minuut om volledig effect te bereiken. Kan ook gebruikt worden na de Deo Spray voor een optimaal resultaat.

 

Deo Spray Salt – geurloze, antibacteriële deodorantspray.

Deo Spray Essential - deodorant met een frisse geur.