GENTLE | MARIA ÅKERBERG | PRODUCTADVIES VOOR DE GEVOELIGE HUID


Gentle 
De huid wordt door dagelijkse inspanning beïnvloed. Gun je huid het allerbeste van wat de natuur te bieden heeft. De producten van MARIA ÅKERBERG zijn gemaakt van de beste natuurlijke grondstoffen. De producten bestaan uit ecologische grondstoffen uit de natuur, zoals plantaardige oliën, etherische oliën, kruiden en plantenextracten. Wij helpen je graag met het samenstellen van de voor jou beste productcombinatie.

Een gevoelige huid dien je teder te behandelen. De huid kan snel reageren op de verschillende producten. Voor het beste resultaat is het daarom belangrijk dat je dagelijks de voor jouw huid geschikte producten van MARIA ÅKERBERG gebruikt.
Wat betreft de verzorgende producten betreft de verzorgende producten is het belangrijk om naar de individuele behoefte te kijken. Je huid is uniek. Volg daarom de aanbevelingen van je schoonheidsspecialiste.

Dagelijkse Deepskin Organics routine:
1. Was je handen
2. Reinig het gezicht met een passend product en gebruik een spons of watten
3. Bevochtig het gezicht met lotion
4. Breng oogcrème en eventueel serum of olie op en laat het in de huid trekken
5. Breng een crème en/of balsem op

Bij een gevoelige huid is het belangrijk om deze te beschermen tegen zon en koude. ’s Winters droogt de huid uit door de droge lucht binnen en koude buiten. Bescherming van de huid gaat dan het beste door olie onder de crème aan te brengen. Nog effectiever is het om ook nog een balsem aan te brengen, die het vochtgehalte op peil houdt. Breng de balsem aan op de olie of crème. Je kunt de balsem ook met de dagcrème mengen, waardoor de huid minder glimmend lijkt. Het vormt tevens een goede basis voor het aanbrengen van make-up. Bescherm de huid ‘s zomers ook tegen de zon.

Geef de huid enkele keren per week een peeling en extra vocht. Scrub de huid na reiniging. Ben je extra gevoelig, wees dan voorzichtig met een peeling met pitjes. Laat de enzymen rustig hun werk doen, terwijl de peeling op de huid ligt. Was de peeling eraf en neem vervolgens gedurende ca. 20 minuten een gezichtsmasker. Verwijder het masker met water en breng de nachtproducten aan als je de peeling ’s avonds doet.

Gentle producten
De serie Gentle van MARIA ÅKERBERG bevat milde en verzorgende producten, die uitermate geschikt zijn als je een gevoelige huid hebt.
De serie bevat alle producten, die je huid nodig heeft. Gentle bestaat uit etherische oliën van Sinaasappel, Lavendel, Neroli en Olibanum, welke de huidbarrière versterkt en kalmerend werkt.

Duindoornolie is een belangrijk ingrediënt om het vochtgehalte in de huid te bewaren. Deze olie zit bijvoorbeeld in Face Balm Gentle. Plantaardige oliën, die beschermen en verzachten, maken een belangrijk onderdeel uit in de serie Gentle.

Ervaar je dat de huid droog is, doe dan een hydraterende kuur gedurende de nacht. Geef de huid een peeling met Papaya Peeling en gebruik wat water om de korreltjes te smelten en de enzymen te laten werken. Bovenop de peeling breng je Face Mask Moist aan en laat het gedurende de nacht intrekken. Was het gezicht ’s morgens en breng de normale dagelijkse producten aan.

Gebruik voor het meest optimale resultaat oogproduct(en) bij je dagelijkse routine.


Hier onder vindt je de producten uit de huidverzorgingslijn Gentle van MARIA ÅKERBERG, geschikt voor de gevoelige huid.

GENTLE-|-GEVOELIGE-HUID
Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies