Periorale-Dermatitis

PERIORALE DERMATITIS - Advies voor je huid

Wat is Periorale dermatitis?
Periorale dermatitis begint met rode vlekken rond de mond, soms onder de kin en op de wangen. Soms kan, zeer ongebruikelijk, uitslag rond de ogen zitten. Deze vlekken worden daarna kleine oneffenheidjes en kleine witte blaasjes die zich in de poriën vormen. Jeuk en een branderig gevoel kan ontstaan door de uitslag. De huid kan ook gemakkelijk loslaten.

Advies om te vermijden

  • Zonnenbaden

  • Geparfumeerde huidverzorgingsproducten

  • Overdreven reiniging van de huid

  • Overmatig gebruik van make-up

  • Krabben of uitknijpen met de vingers

  • Grove peeling

Als je het bovenstaande niet doet, zal de huid zich verbeteren. In het begin kan men echter een verslechtering waarnemen van een paar weken, dat komt vaker voor bij verschillende personen met periorale dermatitis. Belangrijk om te onthouden is dat de verslechtering slechts tijdelijk is en dat de afstand van de genoemde onderdelen de symptomen van periorale dermatitis na enkele weken verlichten.

Verzachtend voor de huid
Bij periorale dermatitis moet men agressieve huidverzorgingsproducten vermijden zodat de aandoening niet verergert. Huidverzorging van MARIA ÅKERBERG is mild en kan dus heel goed worden gebruikt in verband met periorale dermatitis.

MARIA ÅKERBERG bevat alleen natuurlijke ingrediënten die samenwerken met de huid in plaats van tegenwerken. De natuurlijke ingrediënten worden gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en beïnvloeden het onderliggende weefsel. MARIA ÅKERBERG streeft er naar om huidproblemen duurzaam en op een natuurlijke manier te bestrijden in plaats van alleen de problemen van het moment te vergemakkelijken.

Wanneer gebruik je de producten van MARIA ÅKERBERG niet?
Als je allergisch bent voor één van de gebruikte grondstoffen. Het is zeer belangrijk dat je het advies, dat je schoonheidsspecialiste aan je geeft, volgt om de best mogelijke resultaten te bereiken. Neem contact op met je wederverkoper als je vragen hebt.

Aanbevolen producten
Pas je dagelijkse huidverzorgingsroutine aan op je huidtype en kies de juiste reiniging, gezichtswater en vochtinbrengende crème. 

Gebruik naast deze producten een keer per week een zachte peeling, zoals de AHA & Jojoba Peeling en gebruik elke nacht de Face Mask Clearing

De huid heeft soms extra bescherming nodig, daar past Coldpressed Jojoba Oil perfect bij. De olie wordt gebruikt voor het reinigen van de huid.
Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies