Top

Periorale Dermatitis Maria Åkerberg Ecologische Huidverzorging

PERIORALE DERMATITIS - Advies voor uw huid

Symtomen 
Periorale dermatitis begint met rode vlekken rond de mond, soms onder de kin en op de wangen. Soms kan, zeer ongebruikelijk, uitslag rond de ogen zitten. Deze vlekken worden daarna kleine oneffenheidjes en kleine witte blaasjes die zich in de poriën vormen. Jeuk en een branderig gevoel kan ontstaan door de uitslag. De huid kan ook gemakkelijk loslaten.

Dit moet vermeden worden 
- Zonnen
- Geparfumeerde huidverzorgingsproducten
- Overdreven reiniging van de huid
- Overmatig gebruik van make-up
- Krabben of uitknijpen met de vingers
- Grove peeling

Als u het bovenstaande niet doet, al de huid zich verbeteren. In het begin kan men echter een verslechtering waarnemen van een paar weken, dat komt vaker voor bij verschillende personen met periorale dermatitis. Belangrijk om te onthouden is dat de verslechtering slechts tijdelijk is en dat de afstand van de genoemde onderdelen de symptomen van periorale dermatitis na enkele weken verlichten.

Verzachtend voor de huid 
Bij periorale dermatitis moet men agressieve huidverzorgingsproducten vermijden zodat de aandoening niet verergert. Huidverzorging van MARIA ÅKERBERG is mild en kan dus heel goed worden gebruikt in verband met periorale dermatitis.

MARIA ÅKERBERG bevat alleen natuurlijke ingrediënten die samenwerken met de huid in plaats van tegenwerken. De natuurlijke ingrediënten worden gemakkelijk geabsorbeerd door de huid en beïnvloeden het onderliggende weefsel. MARIA ÅKERBERG streeft er naar om huidproblemen duurzaam en op een natuurlijke manier te bestrijden in plaats van alleen de problemen van het moment te vergemakkelijken.

Wanneer gebruik men MARIA ÅKERBERG niet?
Als u allergisch bent voor één van de gebruikte grondstoffen. Het is zeer belangrijk dat u het advies, dat uw schoonheidsspecialiste aan u geeft, volgt om de best mogelijke resultaten te bereiken. Neem contact op met uw wederverkoper als u vragen hebt.

Aanbevolen producten
Pas uw dagelijkse huidverzorgingsroutine aan op uw huidtype en kies de juiste reiniging, versteviging en vochtinbrengende crème. 

Gebruik naast het reinigen, verstevigen en crème een keer per week een zachte peeling, zoals de AHA & Jojoba Peeling en dan elke nacht de Face Mask Clearing. Vergeet niet om de huid niet te ruw te scrubben, maar zachtjes en voorzichtig met behulp van de producten.

De huid heeft soms extra bescherming nodig, daar past
Coldpressed Jojoba Oil perfect bij. De olie wordt gebruikt voor het reinigen.

Meer specifiek advies over welke producten u best kunt gebruiken, krijgt u bij een consult voor huidverzorging dat u boekt bij een van onze wederverkopers. Deze hebben een opleiding gehad in huidziekten volgens ons concept Deepskin Organics en kunnen dus bepalen welke van onze producten het best geschikt zijn voor u en uw huid.