Geef je huid een flinke vitamineboost!

At Home Treatments

Geef je huid een flinke dosis energie! Naast je dagelijkse huidverzorging, kun je je huid een aantal keren per week een kuur geven, die je gemakkelijk zelf met onze producten kunt samenstellen. Hieronder vind je drie verschillende kuren voor thuis. De producten kun je bij onze resellers kopen in drie kant-en-klare AT HOME TREATMENTS.

Reinigende kuur - At Home Treatment Clearing

At Home Treatment Clearing is een reinigende kuur die je met AHA & JOJOBA PEELING EN FACE MASK CLEARING eenvoudig zelf kunt doen. De producten zorgen samen voor een gebalanceerde huid en een diepe reiniging. De kuur is ideaal tegen mee-eters en bij het behandelen van puistjes. Geschikt voor alle huidtypes.

Gebruiksaanwijzing

Breng AHA & Jojoba Peeling aan op een gereinigde huid. Heb je een gevoelige huid dan raden we je aan om de peeling aan te brengen, zonder te masseren met de korreltjes.

Laat de huid de crème absorberen en bren vervolgens, zonder eerst af te spoelen, een royale hoeveelheid Face Mask Clearing aan. Laat de kuur ongeveer 20 minuten inwerken. Voelt dat goed, dan kun je he ook 's nachts laten zitten en 's morgens afspoelen.

Hydraterende kuur - At Home Treatment Moist

At Home Treatment Moist is een hydraterende kuur die je eenvoudig uitvoert met PAPAYA PEELING en FACE MASK MOIST. De producten geven de huid een vitamine- en vochtboost, waardoor deze meer veerkracht en glans krijgt. De kuur is geschikt voor alle huidtypes, maar niet bij rosacea.

Gebruiksaanwijzing

Breng Papaya Peeling aan op een gereinigde huid. Masseer de huid een aantal minuten met de peelingkorreltjes. Bevochtig je vingers en ga door met masseren tot de korreltjes zijn gesmolten. Dit activeert de enzymen en zorgt dat de huid op een dieper niveau wort gehydrateerd. Breng daarna rijkelijk Face Mask Moist aan. Laat de kuur ongeveer 20 minuten inwerken. Voelt dat goed, dan kun je hem ook 's nachts laten zitten en 's morgens afspoelen.

Balancerende kuur - At Home Treatment Spirulina

At Home Treatment Spirulina is een balancerende kuur die je eenvoudig samenstelt met AHA & JOJOBA PEELING en FACE MASK SPIRULINA. De producten zorgen samen voor een flinke voedingsboost, terwijl ze de huid kalmeren en gladder maken. Geschikt voor alle huidtypes.

Gebruiksaanwijzing

Breng AHA & Jojoba Peeling aan op een gereinigde huid. Heb je een gevoelige huid dan raden we je aan om de peeling aan te brengen zonder te masseren met de korreltjes. Laat de huid de crème absorberen en breng vervolgens. zonder eerst af te spoelen, een royale hoeveelheid Face Mask Spirulina aan. Laat de kuur ongeveer 20 minuten inwerken. Voelt dat goed, dan kun je hem ook 's nachts laten zitten en 's morgens afspoelen

  Maria Kroezen-Akersten     14-10-2021 22:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.