OOGSCHADUW

OOGSCHADUW | Alleen natuurlijke ingrediënten

Met een Eyeshadow van MARIA ÅKERBERG behoud je het resultaat van je natuurlijke huidverzorging Het is een product op basis van plantaardig materiaal en mineralen, wat zorgt voor een mooie en langhoudende kleur terwijl het tegelijkertijd de huid verzorgt en laat ademen. 
 
Onze oogschaduwproducten bevatten veel pigment en niet meer olie en was dan nodig is. Dat maakt ze zeer goed uitsmeerbaar.


Gebruiksaanwijzing/Tip

Breng een lichte oogschaduw aan over het hele ooglid, van de wimpers helemaal omhoog tot aan de wenkbrauw. Opbrengen met een groot oogschaduwpenseel.

Gebruik een medium donkere oogschaduw vanaf de wimpers over het hele onderste deel van het ooglid. Opbrengen met een klein oogschaduwpenseel. 

Breng daarna een medium tot donkere oogscchaduw aan langs de arcadeboog, om het oog diepte te geven. Als je de ogen wilt accentuereren, kies je voor een kleur die contrasteert met de kleur van de ogen. Opbrengen met een klein, plat penseel en vervagen richting de andere tinten om scherpe lijnen te voorkomen. 

 

Tip voor de wenkbrauwen

De oogschaduw wordt gebruikt als een wenkbrauwpotlood om ze in mooie shape te krijgen. Eenvoudig kun je de wenkbrauwen arceren en vormen. Zelfs bij dunne wenkbrauwen krijg je met een zachte schaduw een perfect, natuurlijk resultaat.

Ingrediënten

Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate. 
+/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.

Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies