Brandnetel

Brandnetel | MARIA ÅKERBERG

 

Sterker haar met Brandnetel

Wanneer we het over brandnetel hebben, denk misschien vooral aan alle keren dat je je geprikt hebt aan de donzige blaadjes. Maar in feite is deze op het eerste gezicht onopvallende plant een verborgen schat in de apotheek van de natuur! Dit veelzijdige kruid heeft een rijke traditie in de natuurgeneeskunde dankzij de vele heilzame eigenschappen. Een indrukwekkende eigenschap is bijvoorbeeld het positieve effect op de haargroei en de gezondheid van de hoofdhuid!

Rijk aan belangrijke voedingsstoffen

Brandnetel is rijk aan vitamine A, C, D en K en mineralen zoals ijzer, kalium, silicium en magnesium. Deze voedingsstoffen spelen een belangrijke rol bij het versterken van de haarzakjes, het verbeteren van de haarkwaliteit en het bevorderen van de haargroei. 

Verbetert de bloedsomloop

Brandnetelextract kan ook de haargroei ondersteunen door de doorbloeding van de hoofdhuid te stimuleren. Een goede doorbloeding zorgt dat de haarzakjes voedingsstoffen en zuurstof kunnen opnemen, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd en haaruitval wordt voorkomen.  

Ontstekingsremmende eigenschappen

Een gezonde hoofdhuid is essentieel voor sterk en gezond haar. Brandnetelextract heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen om een geïrriteerde hoofdhuid te kalmeren en roos te voorkomen. Door ontstekingen te verminderen, kunnen haarzakjes optimaal functioneren, wat op zijn beurt de haargroei bevordert.

Ondekt onze haarlijn Nettle

SCALP TREATMENT NETTLE is een voedend serum voor het haar en de hoofdhuid, verrijkt met een hoog gehalte brandnetelextract om een gezonde hoofdhuid te bevorderen en de haargroei te stimuleren. Het bevat ook Tussilago-extract, dat een natuurlijk reinigend en balancerend effect heeft.

SHAMPOO NETTLE is een geconcentreerde shampoo verrijkt met Brandnetel-extract, dat effectief reinigt en een gezonde hoofdhuid en gezond haar helpt bevorderen.  

HAIR CONDITIONER NETTLE verzacht en geeft het haar een mooie glans, terwijl het - samen met de andere producten in de Nettle-lijn - bijdraagt aan een gezondere hoofdhuid en een betere haarkwaliteit.
 

Mijn oma spoelde haar prachtige haar altijd in een afkooksel van brandnetel. Dit inspireerde me om onze Brandnetel haarverzorgingslijn te creëren met producten die verrijkt zijn met deze geweldige geneeskrachtige plant.” 

– Maria, oprichtster van MARIA ÅKERBERG

Bron: mariaakerberg.com

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.