25-Korting-op-MÃ…-ZONNEBRAND!

25% KORTING OP ZONNEBRAND - NATUURLIJKE ZONNEBRANDPRODUCTEN VOOR HET HELE GEZIN!

Bereid je huid goed en veilig voor op de zon!

TIP!
Voordat je de zon in gaat, is het verstandig om je huid alvast voor te bereiden. Met wat planning en een beetje geduld is zowel verbranden als vervellen te voorkomen.
Begin bij voorkeur een week voor het zonnen met scrubben om dode huidcellen te verwijderen. Daarna ga je de huid heel goed hydrateren, bij voorkeur met lichaamsolie en daarna bodylotion. Je huid is dan maximaal gehydrateerd en elastisch en staat open voor de zonnebrandproducten die je vervolgens gaat gebruiken. 

 

Slim zonnebaden op het strand

Neem vooral de tijd om te wennen aan de zon! De reden dat we vaak op de eerste dag verbranden, is dat het een paar uur duurt voordat de huid melanine begint te produceren. Melanine is het pigment dat de huid de bruine kleur geeft die we zo mooi vinden. Begin daarom de eerste twee dagen met ongeveer 15 minuten zonnen per keer. Je zult hoe dan ook resultaat zien, ondanks de bescherming van je zonnebrandproduct. Vervolgens ga je elke dag geleidelijk 10-15 minuten langer in de zon. 

Gebruik als je in de zon bent steeds een zonnebrandproduct en vergeet niet om producten te kiezen met een natuurlijk UV-filter. Onze zonnebrandproducten van MARIA ÅKERBERG kunnen zowel op het gezicht als op het lichaam gebruikt worden. Voor een hogere zonbeschermingsfactor kun je SUN LOTION SPF 20 mengen met PROTECTION LOTION OUTDOOR en vervolgens in meerdere lagen* opbrengen. Voor een meer waterbestendige bescherming kun je dit aanvullen met een van onze zonnebrandoliën: PROTECTING OIL OUTDOOR en SUN PROTECTING OIL SPF 15.

Vergeet niet om jezelf meerdere keren per dag in te smeren. Water, handdoeken en kleding halen de zonnebrandcrème van de huid af. Denk er ook aan om je lippen te beschermen! Onze LIP CARE OUTDOOR is een prima maatje voor in de strandtas!

 

Geef de huid meer weerstand tegen schadelijke zonnestralen

Na een hele dag in de zon heeft de huid wat extra hulp nodig om zich weer te herstellen. De zonnestralen zorgen namelijk voor afbraak van collageen in ons lichaam, en dat is een eiwittype dat we nodig hebben om de huid stevig, elastisch en gehydrateerd te houden. Ons SERUM C is een diepwerkend serum dat hydrateert en voeding en vitamine C toevoegt om de aanmaak van collageen te stimuleren. Vitamine C heeft ook een oplichtend effect op de pigmentvlekken die vaak verschijnen na ele jaren zonnebaden. 

Wil je de weerstand van je huid maximaliseren? 
Gebruik dan SERUM C op het gezicht in combinatie met NIGHT CREAM. Vergeet niet dat de ingrediënten de huid lichtgevoelig maken en dat je deze producten daarom alleen moet gebruiken als nachtverzorging. 

PS: Onze AFTER SUN LOTION, ALOE VERA BARBADENSIS en CALMING GEL zijn heerlijk verkoelend voor de zonverbrande huid. AFTER SUN LOTION is bovendien extra hydreterend (het hele jaar door)!


* Meerdere lagen over elkaar aanbrengen verhoogt de bescherming (SPF-filter) op de huid.
 
Deze actie loopt t/m 7 augustus 2024 of zolang de voorraad strekt. 
Bezig met laden...
  • check Natuurzuivere, biologische ingrediënten van zuiverste kwaliteit, voedt, herstelt en beschermt de huid
  • check Gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie en de heilzame kracht van planten
  • check 100% actieve ingrediënten voor een gezonde huid

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.